Vragen?

Je hebt nu één of meerder keren een presentatie bekeken. Vermoedelijk ben je nu enthousiast, maar, positief kritisch mens als jij bent, heb je uiteraard tijdens het bekijken ook vele vragen opgeschreven. Gelijk heb je! Dit is een eerlijke en 100% legale business en daarom is er op écht iedere vraag een antwoord.
Op een aantal vragen zul je het antwoord zélf al gevonden hebben op de pagina FAQ.
Klik hier om eens te horen wat anderen zeggen over goud, etc.

Wij hebben de antwoorden voor je!
In deze fase willen wij graag weten wie jij bent en wat jou zo aanspreekt in dit businessconcept, daarom een vriendelijk verzoek om onderstaand formulier in te vullen.
Door dit volledig in te vullen kwalificeer je je om aan een online live presentatie deel te mogen nemen.
Die presentatie kun je simpelweg volgen door een linkje aan te klikken die wij je, na goedkeuring van je aanvraag, per e-mail zullen toesturen.
Gewoon te bekijken vanuit je eigen huiskamer vanaf je eigen pc, laptop, Chromebook, tablet, smartphone, etc.
Wij maken hiervoor gebruik van Zoom Video Communications. Dé standaard op het gebied van online videopresentaties.
Na deze presentatie is krijg je alle gelegenheid om meteen je vragen te stellen, bovendien hoor je de vragen van anderen en de antwoorden daar op.
Wij rekenen er op dat je de presentatie op deze website minimaal 1x volledig hebt beluisterd en de pagina FAQ hebt gelezen.
Om die reden willen wij dan ook dat je de vragen aan ons opgeeft die je daarna nog hebt over dit concept. Let op: dit is een eis die wij stellen!
Zonder het (volledig) invullen van onderstaand formulier gaan we er van uit dat je (nog?) niet geïnteresseerd bent of de presentatie(s) nog niet bekeken hebt!
Dat is natuurlijk jouw goed recht , net als dat het ons goed recht is om dan voorlopig nog geen tijd in jou te willen investeren.

Let op: het gebruik van deze website, het bekijken van presentaties, het bijwonen van live, online presentaties, is altijd gratis en verplicht je helemaal tot niets!